Skoleruta for Øya vgs

Skoleruta forteller deg hvilke dager det blir gjennomført undervisning i skoleåret. Nederst i artikkelen finner du lenke til aktuell skolerute.

NB, ny informasjon: Tirsdag 7. januar blir det Åpen skole på Øya. Da forskyves skoledagen slik at den varer fra kl. 12 til 19.30. På slutten av dagen er skolen åpen for tiendeklassinger og foreldre.

Det er flere forhold du må merke deg som elev på Øya vgs. I skoleruta er det lagt inn studiedager. Studiedagene disponerer de forskjellige lærerteamene noe forskjellig fra gang til gang. Dette får du mer informasjon om etter at skoleåret har startet, eller når studiedagene nærmer seg.

Hvis du bor i internatet, må du merke deg at internatet stenger enkelte perioder i skoleåret. I disse periodene er det ikke mulig å bo eller oppholde seg i internatet uten særskilt avtale med internatleder.

Videre ber vi deg merke deg undervisning på kveldstid og lørdager.

Skolerute 2019-2020